Creació de cistelletes

Las cistelletes de nadons, o els pastissos fets de bolquers poden resultar un obsequi molt pràctic, si no sabem que regalar a un recent nascut.

La cistelleta serà un obsequi que els pares agrairan ja que els hi serà de gran utilitat, i els estalviarà uns diners en productes que necessitaran igualment. Els pastissos creats a base de bolquers, són un original regal que segur que arrencaran un somriure a tots els presents.Cistelletes de nadó i pastissos fets amb bolquers

A la Farmàcia Júlia Vilardell preparem cistelletes per a nadons, amb una gran varitat de productes de les millors marques infantils: colònies, tovalloletes, gels, xampús, llets corporals, cremes del bolquer, biberons, alguna petita joguina, etc. sempre adaptant-nos al gust i pressupost del client.


Disposes d'un servei d'encàrrec i pressupost: Pots enviar-nos una llista completa dels que voldries incloure a la cistelleta, o que vols gastar-te en el pastís de bolquers i en un breu període de temps, et contestarem amb el cost aproximat. Recorda: per totes les butxaques!