Encàrrecs

Pensant en tu, en el teu valuós temps i en facilitar una mica les coses, a la Farmàcia Júlia Vilardell, hem creat el servei d'Encàrrecs.Com es pot fer un encàrrec?

Tramitar una comanda és molt fàcil: Només has d'emplenar el formulari de contacte amb totes les dades personals i redactar la llista amb tots els articles que vulguis en l'apartat "Indica la teva consulta" i enviar-lo.

Quan a la Farmàcia Júlia Vilardell rebem el teu correu amb l'encàrrec, el prepararem i una vegada estigui llest, contactarem amb tu en el número de telèfon que ens hagis facilitat, informante de l'import total i de que ja pots passar a recollir l'encàrrec.Important!

Escriu el teu nom complert i un número de telèfon, millor mòbil, on avisar-te quan la comanda estigui preparada. Indicant, si us plau, les màximes dades possibles sobre els productes que requereixes: nom complert de l'article, tamany (20 gr, 1000 ml...), quantitat desitjada (1 unitat, 2 unitats) i així evitar qualsevol error en l'entrega.

Si ens encarregues algun medicament amb recepta, no t'oblidis de dur-la al venir a recollir el paquet.

Si desitges informació addicional sobre el servei d'encàrrecs, no dubtis en contactar amb el personal de la Farmàcia Júlia Vilardell, estarem encantats d'atendre't. Pots fer-ho per telèfon al 972 87 50 09 o a través del correu electrònic.